Rude Skov og amagerfælled.

Rollespillet i Rude Skov  og Amager fælled er vores ældste aktiviter, og har siden deres start i 2004 (rudeskov) og 2005 (Amager fælled) af flere omgange været Danmarks største rollespilskampagner. Rollespillet er specielt målrettet de 8-13-årige (dispensation gives på begge sider). Her kan du være med selvom du aldrig har spillet rollespil før. Vi spiller med hold, der har voksne holdledere og det er også muligt at låne sværd og kostumer af os.

Vi spiller i forårssæsonen og efterårssæsonen. Forårssæsonen går typisk fra starten af marts til skolernes sommerferie og efterårssæsonen går fra skolernes sommerferie slutter til det bliver for koldt en gang i november.

http://juniorrollespil.dk/

Den Magiske Skole

Den Magiske Skole er et rollespil der foregår i en magisk verden – lidt som vi kender den fra Harry Potter. Her er en magisk verden, gemt i den mundane ikke-magiske verden. I Danmark findes den magiske skole Mimers brønd, hvor de fire huse: Fenris, Munin, Særimner og Nidhug undervises i magiens mystiske veje og kæmper om skolens æreshorn. Men skolelivet er mere end normalt, for mystiske kræfter er i spil på skolen og eleverne må også beskytte den mod alverdens magiske væsner der lurer ude og inde for skolens mure.

Den Magiske Skole har dog sin egen hjemmeside, så man skal du bare følge linket til deres hjemmeside.
I modsætning til vores andre kampagner skal man også tilmelde sig til det, for at komme med, da der er begrænset antal pladser

http://rollespilsfabrikken.wixsite.com/denmagiskeskole

 rollespilsfabrikken  bifrost  orkerne kommer  nordea fondenkbh kommune