Dato

10.-13. Juli. 2019

Hvor?

Rollespilshytten i Hareskoven
Adresse: 
Ballerupvej 93, Værløse 3500 

Aldersgrænse

10-17 år med mulighed for dispensation på begge sider ved at kontakte os via mail.

Tilmelding

Klik her

Priser

Spillerbillet: 100kr 
NPC/hjælper: 200kr

Indtjek

Til Tyvenes By skal man tjekke sig ind ved ankomst, så man kan få tildelt sin soveplads og få udleveret eventuelt spilmateriale. Vi kører flydende indtjek - dvs. at du selv bestemmer hvornår du ankommer til rollespillet, også efter spilstart, hvis du ønsker det. Når du ankommer til rollespillet skal du dog tjekke ind i mesterbunkeren, som er placeret i hytte nr. 2 (se kort). Hvis du kommer efter spilstart skal du være opmærksom på at spillet er gået i gang og at du derfor ikke må forstyrre det. Derfor må man så diskret som muligt tjekke ind hos mesterbunkeren.

Holdstørrelser

For at rollespillet får den helt rigtige magtbalance, kan man være 42 deltagere i én bande. Hvis man står i situationen at ens venner er på et hold, hvor der ikke er mere plads på, kan man skrive en mail og så vil vi prøve at finde en løsning.

Oprydning

Alle spillere skal sørge for at deres bandeområde (hovedkvarter og territorium) er ryddet op efter rollespillet er slut. Herefter kontakter man sin bandeleder, som godkender rengøringen. Har man deltaget som NPC skal man hjælpe med at rydde hytterne op, som består af sovesalene, kostumerummene og køkkenerne.

Ordensregler til rollespillet

Vi går grundlæggende ud fra at alle vil spille med, med intentionen om at gøre rollespillet godt for alle. Vi har dog nedskrevet de vigtigste ting at holde sig for øje med til rollespillet:

Alkohol
Dette er et juniorrollespil for aldersgruppen 10-17 år. Derfor er det ikke tilladt at indtage alkohol til rollespillet - arrangørerne forbeholder sig retten til at kontakte forældre og sende folk hjem som ikke overholder denne regel. 

Rygning

Rygning foregår som udgangspunkt væk fra spilområdet og bag ved mesterbunkeren (Se kort under tid og sted). Vi forventer at du voksen nok til at håndtere cigaretskodder og ryge væk fra børnene og de unge.

Ild
Der vil være bålområder til rollespillet hvor det er tilladt at holde levende ild under opsyn. Forlad aldrig et bål du har været med til at starte uden at slukke det ordentligt først. Vi stiller brandslukkere til rådighed ved hver bålplads. Vi anbefaler at alle hjælper hinanden med at overholde disse regler. Sprit-lanterner og fakler er også tilladt under opsyn - de ældre hjælper de yngre. Hvis i kommer forbi et levende lys uden opsyn så sluk det venligst.

Skoven
Ved siden af spilområdet ligger Hareskoven, hvor der også vil foregå spil. Her gælder almene regler for offentlig skovbrug dvs. det f.eks. ikke er tilladt at tænde bål. 

Udelukkelse fra rollespillet
Hvis man gentagende gange skaber usikre situationer, er ødelæggende over for spillet eller ikke følger arrangørernes henvisninger - forbeholder vi os retten til at sende folk hjem.

 rollespilsfabrikken  bifrost  orkerne kommer  nordea fondenkbh kommune