Du sidder sikkert som pædagog med rollespillende børn i din institution og tænker: "Det lyder rigtigt fedt, men hvordan kan jeg eller mine børn deltage til rollespillet? ” Vi har i de følgende afsnit samlet information der forhåbentligvis kan besvare det spørgsmål - ellers er i altid velkomne til at skrive os en mail.

Hvordan deltager jeg som pædagog med mine børn/unge fra min institution?

Vi har sammensat to muligheder: Enten kan du selv deltage med dine børn og unge og ellers kan du forbedrede dem, så de selv kan tag afsted til Tyvenes By. Hvis du selv kan tage med, så finder vi en rolle til dig, som NPC (Non-Player-Character, som er en historiekarakter, der indgå i fortællingen), hvor du enten kan spille mange forskellige roller, eller spille en byboer der giver liv til rollespillet. Hvis du ikke selv kan deltage, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at forbedrede dine børn og unge, som skal med til Tyvenes By. Vi tilbyder workshops, hvor vi i samarbejde med dig og din institution kan hjælpe jer med at lave kostumer, roller og andet forberedende - læs mere om workshops under ”Workshop og forberedelse” længere nede på denne side

Gruppetilmelding

Hvis du og din institution gerne vil deltage til Tyvenes By, kan du med fordel kontakte os på mail. Så kan vi tilmelde jer alle på det samme hold som passer jer bedst og arbejde sammen om at forberede jer til rollespillet.

Forplejning og Logi

Alle deltagere til Tyvenes By får en soveplads stillet til rådighed. Det kan være et middelaldertelt, et kulissehus eller, for de mindste, en sengeplads indendørs i Rollespilshytten. Deltagerne skal selv have noget at sove med og på, med til scenariet. F.eks. en luftmadras, hovedpude, en sovepose og et lagen.

Alle deltagere får tre måltider om dagen, morgen, middag og aften. Når vi nærmer os spildatoen, vil vi ligge en madplan op på hjemmesiden. Hvis jeres børn har allergier, så husk at gøre os opmærksomme på det ved tilmelding. Skriv os en mail med detaljerne, så gør vi vores bedste for at planlægge måltiderne derefter - hvis det af den ene eller anden grund ikke kan lade sig gøre, skal vi nok vende tilbage til jer. Vi indkøber bæredygtigt engangsservice, så det er ikke nødvendigt at medbringe tallerkner og bestik.

Pædagogens rolle til Tyvenes By

Til Tyvenes By til vi rigtig gerne se at børnene selv udvikler sig og prøver at interagere med andre unge i spillet. Det har vi erfaring med bliver stoppet hvis de har deres faste pædagog til at følge dem rundt, men bare rolig, vi har stadigvæk brug for dig! Vi skal bruge de voksne til at besætte byroller så byen bliver levende. På den måde lyder vores motto: Byen af voksne, bander af børn. Så selvom du ikke kommer til at gå rundt med børnene, kan de stadigvæk få fat på dig under spillet hvis de har brug for at snakke med en de kender. I samarbejde med dig vil vi finde den perfekte rolle, som du synes er sjov at spille og som er spækket med opgaver/missioner til børnene. Du kan læse mere om vores spilmekanikker under ”praktisk”

Workshop og forberedelse

Som optakt til Tyvenes By, vil vi rigtig gerne sammenarbejde med jer, så du og specielt dine børn får et fantastisk eventyr og oplevelse. Derfor tilbyder vi et workshopforløb, som indebærer at vi, i samarbejde med jer, aftaler nogle dage, hvor vi kan hjælpe jer og jeres institutioner med at forberede jer til rollespillet.

Vi har lavet workshops om

  • Kostumer - Hætter, masker, tunikaer, bukser
  • Våben - sværd, knive, køller osv.
  • Karakterskabning og holdkoncept - Bandekultur, relationer og sjove karaktertræk

Disse workshops kan aftales i samarbejde via mail kontakt. Skriv til os, så aftaler vi, hvordan vi bedst kan hjælpe jer - om vores frivillige kommer ud til jer, eller i kommer ind til vores foreningslokaler på Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.

 rollespilsfabrikken  bifrost  orkerne kommer  nordea fondenkbh kommune